Tobago Cays

02.02.2023

Heia bloggen, her kommer et gjesteinnlegg fra en veldig takknemlig Siri som for øyeblikket lever i drømmeland.

FOR EN PLASS!! Seiltur i Karibien, det er ikke hver dag man får den muligheten. Tobago Cays har bestått av en god blanding mat, snorkling, mer mat, bading, mat igjen og enda mere snorkling. De lokale kommer jevnlig med forfriskninger for salg. Janni og Jan-Ove har funnet ut at de liker hummer og vi har funnet ut av at mat i Karibien er dyrere enn i Norge.

Vi har fått trent sveive armene våres når vår handye hovedkaptein (Jan-Ove) måtte opp i masta for å fikse ankerlanternen. Han har også fått trent sin sveivearm når Amanda og meg «måtte» opp i masta for å «kontrollere» at han hadde gjort en god nok jobb. Fra masta hadde vi nydelig utsikt ut over revet som kranser rundt oss.

For de av dere som har sett "Pirates of the Caribbean" ligger vi ankret opp rett ved Petit Tabac som Jack og Elisabeth svømmer i land på i den første filmen. Vi har derfor brukt hele fire kvelder på å å komme oss gjennom denne filmen. Ikke fordi filmen er kjedelig, men det er noe med lufta og bølgene her som vugger oss i seng mellom klokken 8 og 9 hver kveld. MEN vi har fullført filmen nå (applaus). Vi fikk dessverre ikke gått i land på Petit Tabac på grunn av mye vind og bølger, for tenk, det kan faktisk være dårlig vær med mye vind også i paradis. Vi koser oss masse og har svømt sammen med ti-talls skilpadder og Southern sting rays i tillegg til masse masse søte fisker.

Nå går ferden videre til Mayreau hvor vi skal søke ly for vinden i noen dager.

Anbefaler alle dere som leser dette til å besøke søteste Jan-Ove og Janni på de 7 hav.

Hjertelig hilsen Siri<3