Les Saintes

01.03.2023

Vive la France! Det er godt å være nordmann i Frankrike. Innsjekk ble gjort på en slags internettkafé/laundry på null komma niks. Det er i tillegg den desidert billigste innsjekken til nå! Nette 4 euro for båt og mannskap. Herlig.

Vi tilbrakte 2 netter på Les Saintes. I løpet av tiden der fikk vi spist mye god mat, kjøpt croissanter og baguetter, spist brød med skorpe (!!), besøkt Napoleons fort og Le Chameau (lyens høyeste punkt), badet, snorklet og slappet av. Pappa har brygget på en forkjølelse, så her var det bare å finne roen.

Nok en gang har vi fått sett hvor liten verden kan være… for, på land på Les Saintes møtte vi det franske paret vi lå ved siden av i Marinaen i Mindelo (Kapp Verde). Det var et herlig gjensyn som måtte feires med en øl i solnedgangen. De fortalte at de hadde reist fra Mindelo noen dager etter oss, og at de hadde hatt mye vær over Atlanteren de også. Pju, da hadde det ikke nyttet å vente noen dager for oss heller ;) etter ølen tok pappa og jeg en titt i butikkene i gågaten. Der møtte vi et tysk par vi var på «afterski» med i Charlise Bay på Barbados. Så ja, verden, eller Karibien, er ikke så stor som vi skal ha det til.


- Janni